Munkásságunk

Share

2014-es évi munkásságunk:

2014. januárjában alapítványunk támogatást nyújtott egy agydaganatos kislány rehabilitációjához.
2014. februárjában egy autóbalesetet szenvedett kisfiú gyógyszerelését segítettük.
Tavalyi évben sikeresen működtünk együtt a Bokréta Gyermekotthonnal és segítettünk az ott élőknek. Angol és matematika tanárt fogadtunk valamint táncoktatást biztosítottunk a részükre, szeptemberben pedig beiskoláztuk Őket.
Intézmények mellett nagyon sok szociálisan rászoruló családot láttunk el természetbeli és anyagi támogatással.
2014-es év nagy projektje a Heim Pál Gyermekkórház Nephrologiai osztály és annak rendelőintézetének a támogatása volt. Sikeres együttműködésnek köszönhetően december hónapban teljesítettük a szerződésben foglaltakat és átutaltuk az 500.000 ft-ot.

2015-ös évi munkásságunk:

Alapítványunk a 2015-ös évben is sok helyre segített.
Sikeresen átadtunk 3 db váladékszívó készüléket a Vas Gereben Egészségügyi Gyermekotthon részére, ahol súlyos fogyatékos gyerekek élnek.
Rendszeres támogatásban részesítettünk a 19 kerületben két súlyos testi fogyatékossággal élő fiút , Őket és családjukat havi rendszerességgel segítettük és segítjük jelenleg is.
Ezen kívül több szociálisan rászoruló családot segítettünk anyagi és természetbeni támogatásokkal.
Segítettük továbbra is a Bokréta Gyermekotthont és az ott lakó gyerekeket.
Ami az év egyik nagy feladata volt számunkra az a Szent László Kórház Őssejt Alapítványának támogatása.

Ez volt a 2016-os évben:

Alapítványunkat januárban felkereste egy támogatónk hogy segítséget kérjen, közreműködésével felvettük a kapcsolatot Ózdon élő Simon Mariannal akinek segítettük egy félautomata újraélesztő készülék megvásárlásában ami a kislányának kellett.
Húsvét alkalmával megleptük a szociális centrum gyermekeit édességekkel, ajándékokkal.
Támogatjuk továbbra is havi rendszerességgel a kerületi fogyatékkal élő gyermekeket.
Júniusban ismételten segítséget nyújtottunk a Szent László Kórház Gyermekhematológiai Osztály részére .
A 2016-os év folyamán támogatottjaink között szerepel a Bokréta Gyermekotthon, a Családok Átmeneti Otthona is.
Alapítványunk együttműködést kötött a Heim Pál Gyermekkórházzal és az év végéig támogatja a Nephrologiai Osztályt és annak rendelőjét.

2017-es év:

Ebben az évben továbbra is támogatjuk budapesti gyermekotthonunkat , hogy segítsük az itt lakó gyermekek életét.
Szociálisan rászoruló gyermekes családokat támogatunk havi rendszerességgel anyagi és természetbeni támogatásokkal.
Júniusban újra támogattuk a Szent László Kórház Gyermekhematológiai Osztályát újabb 500.000 ft átadásával.
A 2017-es év végéig szeretnénk segíteni a MH Kórház – PIC Koraszülött Osztályát szintén 500.000 ft átadásával.

2018-as év:

Sikeres együttműködésnek köszönhetően segítettük a Koraszülött Intenzív Osztályt.
Támogattuk továbbá a Szent László Kórház Gyermekhematológiai Osztályát , valamint a SOTE Gyermekortopédiai Osztályát is . Ebben az évben is rendszeres anyagi és természetbeni támogatást nyújtottunk szociálisan rászoruló családok részére. December hónapban a Szent István Bazilikában tartott jótékonysági koncert fővédnökei voltunk.

2019-es év:

Ez évben támogattuk ismét a Szent László Kórház Gyermekhematológiai Osztályát, Szociálisan rászoruló kisgyermekes családokat és a SOTE Gyermekortopédiai Osztályát. Decemberben a Szent István Bazilikában megrendezett jótékonysági koncertnek újra a fővédnökei voltunk.

2020-as év:

Ebben az évben is támogattuk a Szent László Kórház Gyermekhematológiai Osztályát , a SOTE Gyermekortopédiai osztályt, hátrányos helyzetű kisgyermekes családokat. Idén vásároltunk egy speciális biciklit egy súlyos testi fogyatékossággal élő gyermeknek .

2021-es évünk:

A 2021-es év elején támogattuk a SOTE Gyermekortopédiai osztályt. Korábbi évekhez hasonlóan támogatásban részesült a Szent László Kórház Gyermekhematológiai osztálya. Anyagi és természetbeli segítséget nyújtottunk rászoruló családoknak. Év végén támogatást nyújtottunk a törökbálinti Tábitha-Ház részére.

2022-es év:

A ’22-es évben támogattuk továbbra is a Szent László Kórház Gyermekhematológiai Osztályát, a SOTE Gyermekortopédiai Osztályt, valamint a törökbálinti Tábitha Házat. Ezen kívül segítettünk szociálisan rászoruló családokat, valamint egy fegyverneki kislány gyógytornáját és rehabilitációját finanszíroztuk minden hónapban.